Împreună pentru viitor

De ce să deveniți partener Smart Factory Romania?

Accelerați inovația și scalați eficient cu ecosistemul Smart Factory Romania, reunind expertiză, produse și soluții din industrie.

Ca partener în Smart Factory Romania, veți avea acces rapid la un grup de ingineri, oameni de știință și cercetători care vă vor ajuta să vă dezvoltați traiectoria inovației. De asemenea, veți participa activ în proiectele de cercetare, dezvoltare și inovare, iar accesul d-voastră la rezultatele proiectelor noastre de cercetare va fi prioritar. În plus, beneficiați de cele mai valoroase oportunitați de networking din domeniul cercetării.

Smart Factory Romania poate ajuta întreprinderile să accelereze transformarea digitală cu software și aplicații specifice industriei, precum și integrare de sistem și consultanță în afaceri.

ECOSISTEM NAȚIONAL

Conexiuni puternice și soluții pregătite pentru viitor

Smart Factory Romania este un ecosistem național al cărui parteneri sunt dedicați inovației și cercetării în domeniul industriei. Aceștia participă activ în numeroase proiecte de cercetare și dezvoltare legate de trecerea la Industry 4.0 a fabricilor din România prin formarea de specialiști, digitalizarea și automatizarea operațiunilor din fabrici.

Valorile care ghidează munca partenerilor Smart Factory Romania sunt:

  • colaborarea,cooperarea şi lucrul în echipă
  • respectul reciproc
  • deschiderea și încrederea în cercetare și inovare
Smart Factory Romania

Portofoliu de proiecte

Doriți să vă alăturați partenerilor Smart Factory Romania?