și partenerii te provoacă Asociația Smart Factory Romania la concurs!
Despre concurs

Construiește o stație meteo autonomă și noi te premiem

Tematica concursului
Concursul presupune realizarea unei stații meteo autonome, utilizându-se 2 senzori specifici, stocarea și interpretarea datelor oferite de aceasta. Rezultatele se vor prezenta sub forma unui prototip pregătit pentru vânzare.

Perioadă concurs

  • înscriere: 1 -25 februarie 2022
  • desfășurare concurs: 3 martie 2022 – 15 aprilie 2022

Cui se adresează
Concursul se adresează studenților indiferent de anul de studiu, pasionați de electronică, robotică, automatizări, marketing, indiferent de specializarea pe care o urmează. Concursul urmărește:

  • dezvoltarea talentului, a imaginației și a creativității;
  • dezvoltarea spiritului participativ, de interactivitate și intercomunicare, dar și cel de lucru în echipă;
  • dezvoltarea capacității de evaluare și autoevaluare într-o competiție;
  • oportunitatea de a-și evalua cunoștințele și abilitățile din domeniul electronicii, hard si soft, în perspectiva construirii unei cariere profesionale în domeniul electronicii, telecomunicațiilor și tehnologiilor informaționale;
  • asigurarea unei tranziții optime între mediul academic și industrie.
4 motive

De ce să participi?

Lucrezi în echipă

Înscrierea se poate face în 2 moduri: în echipă sau individual. În acest ultim caz, te vei alătura unei echipe formată de organizatori la finalul perioadei de înscriere.

Suport echipament

Fiecare echipă va primi un buget generos pentru achiziționarea componentelor necesare în realizarea produsului final de pe site-ul ArduShop.

Sesiuni de mentorat

Vei avea parte de 2 sesiuni de mentorat pentru a primi răspuns la eventualele întrebări care pot apărea în cadrul proiectului.

Premii atractive

Concursul are premii atractive, consistente –  acordăm 3 premii principale și un premiu de popularitate. Fiecare participant va primi și un pachet oferit de parteneri.

Înscriere

Cum te poți înscrie?

1. Alege modalitatea de înscriere

În cazul unei echipe deja formate (minim 2, maxim 4 membri), un singur membru desemnat va înscrie întreaga echipă. În cazul în care un participant dorește să se înscrie, dar nu are o echipă formată, participantul se va înscrie individual.

2. Completează formularul de înscriere

Accesează linkul de mai jos pentru a completa formularul de înscriere. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, te rugăm să ne trimiți un email la concurs@smartfactory romania.ro.
Mult succes!

Parteneri

Ești student creativ, pasionat de robotică?
Participă la concurs și câștigă premii fantastice!