Testare înainte de investiție

Serviciu Beneficii –
Utilizator de tehnologie
Beneficii –
Furnizor de tehnologie
Închiriere echipamente și acces la Living-Lab Familiarizare cu ultimele dispozitive de automatizare, interacțiune om-mașină sau prototipare. Utilizarea pentru prototipuri fără a cheltui pentru achiziția acestora.
Prototipare Realizare de prototipuri (mecatronice, software) de la idee la primă implementare pentru evaluare preliminară a impactului. Accesul la living-lab / use-case-uri relevante pentru producție.
Diagnosticare nivel digitalizare Identificare nivel digitalizare și căi de îmbunătățire a eficienței. Accesul la potențiali clienți, participând la evaluarea și realizarea de instrumente de evaluare.
Automatizare procese industriale Găsire de parteneri și soluții pentru problemele din producție. Accesul la clienți cu nevoi de automatizare a proceselor.
Metode avansate de interacțiune cu utilizatorul Accesul la sisteme prototip pentru inspirație în implementare de optimizări în producție.
Metode avansate de Inteligență Artificială Acces la rezultate științifice cu privire la performanța algoritmilor de AI.
Informare cu privire la noutăți tehnologice sau white paper relevante Smart Factory
Testare sistem tehnic Acces la resursa umană pentru testare.
Consultanță pentru dezvoltare și testare SW embedded Posibilitatea de consultanță și colaborare la nivel tehnic cu potențiali clienți ce necesita dezvoltarea și testarea SW embedded.

Servicii executate

Testare

Testare stație de instruire pentru operații manuale în mediu industrial

ULBS împreună cu ifm efector au evaluat impactul unei stației de instruire prototip cu peste 200 de persoane din producție, urmărindu-se îmbunătățirea utilizabilității sistemului.

Prototipare

Dezvoltarea sistem multi-agent pentru un sistem prototip de producție

Ropardo a implementat un sistem multi-agent pentru planificarea optimă a execuției comenzilor de la client într-un sistem prototip de producție din infrastructura ULBS.

Doriți să vă alăturați Asociației Smart Factory Romania?