Partener/sponsor

Deveniți partener/sponsor în proiectele Asociației Smart Factory România

Dacă organizația dumneavoastră dorește să sprijine Asociația Smart Factory România într-un proiect specific de cercetare, de ce să nu deveniți un partener?

Ce este mai exact un partener/sponsor?

Categoria partener contributor/sponsor a fost creată cu scopul de a deschide Asociația Smart Factori România către o gamă largă de părți interesate de domeniul cercetării, dezvoltării și implementării diverselor proiecte sau programe în care ne implicăm, fără a deveni membru cu drepturi depline. După cum sugerează și numele, partenerii care contribuie își investesc propriile resurse (care pot fi timpul cercetătorilor, laboratoare, date) sau bani într-un anumit proiect sau programele Asociației.

Cine poate deveni partener contributor?

Orice entitate juridică, organizație sau persoană care dorește să contribuie la obiectivele Asociației poate aplica pentru a deveni partener contributor.

Care sunt beneficiile de a fi partener contributor?

A deveni partener care contribuie la proiectele Asociației este o modalitate excelentă de a vă extinde resursele și mai ales, testând și împărțind riscurile.

 • Creare de rețele: în calitate de partener care contribuie în cadrul unui proiect/program al Asociației, veți face parte din ecosistemul nostru inovativ. În plus, beneficiați de cele mai valoroase oportunități de networking din domeniul cercetării.
 • Acces la inovație: ca partener de proiect/program alături de Asociația Smart Factory România, veți avea acces rapid la un grup de ingineri, oameni de știință și cercetători care vă vor ajuta să vă dezvoltați traiectoria inovației. De asemenea, veți participa activ în proiectele de cercetare, dezvoltare și inovare, iar accesul d-voastră la rezultatele proiectelor noastre de cercetare va fi prioritar.

Cum puteți deveni un partener contributor?

 • Sponsorizați un anumit eveniment, program sau proiect
  Puteți deveni sponsor pentru unul dintre evenimentele noastre viitoare, alegând să vă concentrați donația pe următorul proiect sau să susțineți un anumit program.
 • Sponsorizați cu o donație lunară, anuală sau o singură dată
  Puteți configura o donație lunară sau anuală, precum și o donație unică.
 • Direcționați cei 2% din impozitul pe venit
  Direcționați 2% din impozitul pe care îl plătiţi statului spre finanţarea programelor asociaţiei, prin completarea formularul 230 și depunerea lui la ANAF.

Dacă vă gândiți să deveniți un partener contributor, vă recomandăm să ne lăsați un mesaj pentru a discuta mai detaliat cum funcționează totul și modul în care putem colabora cu organizația pe care o reprezentați.

Doriți să vă alăturați Asociației Smart Factory Romania?