Prototipare

Interacțiunea om-mașină

Automatizare

Echipamente

Prototipare

DMC 635 V Eco CNC
DMC 635 V eco este o freză CNC cu 3 axe, cu capacitatea de a stoca 20 de unelte preîncărcate. Poate efectua mișcări de 635 [mm] pe axa X; 510 [mm] pe axa Y; 460 [mm] pe axa Z. Rotația maximă a axului este de 1200 [rpm]. Utilizarea principală este pentru producția de precizie medie și înaltă, până la 0,01 [mm].
Citiți specificațiile

Maker-Bot Replicator 2X 3D Printer
Imprimantă 3 D cu capacitatea de imprimare cu 2 culori în același timp. De obicei este utilizat pentru prototipare rapidă.
Citiți specificațiile

UP Plus 2 3D Printer
Imprimantă 3 D utilizată pentru prototipare rapidă. Proiectat cu simplitate în minte și un sistem de operare open source.
Citiți specificațiile

Pocket NC V2-10
Pocket NC V2-10 este o freză CNC cu capacitatea de mișcare pe 5 axe. Ceea ce face această freză specială este gabaritul, fiind proiectată pentru a putea încăpea pe birou.
Citiți specificațiile

Aflați mai multe despre sistemele folosite de echipa noastră în prototipare.

Echipamente

Interacțiunea om-mașină

Shimmer3 GSR Sensor
Galvanic Skin Response Sensor este utilizat pentru biofeedback GSR în timp real. Senzorul Shimmer GSR + un senzor monitorizează conductivitatea pielii între doi electrozi refolosibili atașați la două degete ale mâinii cauzată de un stimul, glandele sudoripare devin mai active, crescând umiditatea pielii și permit curentului să circule mai ușor schimbând echilibrul pozitiv și negativ al ionilor în lichidul secretat (creșterea conductanței pielii).
Citiți specificațiile

Tobii Eye Tracking Glasses 2
Faceți conoștință cu următoarea generație de ochelari care permit urmărirea ochilor. Pro Glasses 2 arată exact ce privește o persoană în timp real, în timp ce se mișcă liber într-un laborator, magazin, restaurant sau în orice locație.
Citiți specificațiile

NeuroSky EEG And Neurofeedback Headset Mindwave Mobile 2
Casca MindWave Mobile 2 transformă computerul într-un monitor al activității creierului. Casca măsoară în siguranță semnalele undelor cerebrale și monitorizează nivelul de atenție al utilizatorului, în timp ce interacționează cu o varietate de aplicații diferite.
Citiți specificațiile

Ultracortex “Mark IV” EEG Headset
Ultracortex este o cască printată 3D, destinată să funcționeze cu orice placă OpenBCI. Este capabil să înregistreze activitatea creierului (EEG), activitatea musculară (EMG) și activitatea inimii (ECG).
Nu este conceput pentru stimularea transcraniană sau pentru trimiterea de orice fel de semnale. Această cască este proiectată pentru a primi numai semnale EEG. Ultracortex Mark IV este capabil să preleveze până la 16 canale de EEG din până la 35 de locații diferite de 10-20.
Citiți specificațiile

Shimmer3 ECG / EMG
Dispozitivul Shimmer3 ECG / EMG poate poate fi utilizat pentru a monitoriza 4 canale de ECG. Dispozitivul are cea mai bună calitate a datelor, folosind un senzor 10DoF, accelerometru, giroscop, magnetometru și altimetru.
De asemenea, oferă date brute extrem de precise și fiabile din punct de vedere științific, pentru a permite controlul complet asupra captării și interpretării datelor percepute în timp real.
Citiți specificațiile

Azure Kinect DK
Azure Kinect DK este un kit pentru dezvoltatori cu senzori AI avansați care oferă modele sofisticate de viziune și vorbire pe computer. Kinect conține un senzor de adâncime, o matrice spațială de microfoane cu o cameră video și un senzor de orientare ca un dispozitiv mic all-in-one cu mai multe moduri, opțiuni și kituri de dezvoltare software (SDK).
Citiți specificațiile

IMotions Software
Cu platforma de cercetare biometrică a lui iMotions, cercetătorii pot combina urmărirea ochilor, expresiile faciale, răspunsul galvanic al pielii, EEG, EMG, ECG fără alte configurații. iMotions este o soluție software simplă, cu stimuli sofisticați prezentați și integrări pre-construite, ceea ce îl fac foarte ușor de utilizat.
Citiți specificațiile

Hololens
Acesta este primul computer portabil holografic independent, disponibil ca o pereche de ochelari de realitate mixtă.
Citiți specificațiile

Leap Motion
Sistemul Leap Motion recunoaște și urmărește mișcarea mâinilor și a degetelor.
Dispozitivul funcționează cu o precizie și un ritm de urmărire ridicat și raportează poziții și mișcări discrete. Senzorii sunt direcționați de-a lungul axei y și au un câmp de vedere de aproximativ 150 de grade.
Citiți specificațiile

Manus VR
Cel mai recent prototip al Manus VR este fabricat din c, care este o țesătură sportivă igienică care este cunoscută și sub numele de Spandex. Oferă elasticitate excepțională, fiind în același timp mai rezistent decât multe materiale naturale.
Modulul de senzori integrează un accelerometru, giroscop și magnetometru într-o singură unitate, care este fixat pe partea superioară a mănușii. Datele înregistrate sunt transmise folosind cel mai recent standard Bluetooth cu consum redus de energie.
Citiți specificațiile

Oculus Rift
Căștile Oculus Rift utilizează un ecran/lentila OLED pentru fiecare ochi, fiecare având o rezoluție de 1080 × 1200.
Aceste lentile au refresh rate de 90 Hz și folosesc global refresh. De asemenea, folosesc low persistence, ceea ce înseamnă că afișează o imagine doar pentru 2 milisecunde din fiecare cadru. Această combinație între refresh rate, global refresh și low persistence înseamnă că utilizatorul nu experimentează nici un fel de neclaritate sau mișcare cu care se confruntă un monitor obișnuit. Oculus Rifts utilizează lentile care permit un câmp vizual larg.
Citiți specificațiile

Sprout Pro by HP
Creeat de HP, Sprout Pro vă permite să manipulați lumea fizică și digitale în moduri inovatoare. Construit cu un computer, proiector, camere de înaltă rezoluție, Touch Mat și capacități de captare 2D și 3D pentru o experiență incredibilă.
Reduce nevoia de un hardware suplimentar cu un sistem care integrează mai multe tehnologii. Se adaptează perfect mediilor în schimbare.
Citiți specificațiile

HTC Vive
Căștile Vive au un refresh rate de 90 Hz și un câmp vizual de 110 grade. Dispozitivul folosește două ecrane, câte unul pentru fiecare ochi, fiecare având o rezoluție de 1080 × 1200 (2160 × 1200 pixeli total).
Măsurile de siguranță includ o cameră, care permite utilizatorului să își observe mediul înconjurător fără a-și îndepărta casca. Controlerele wireless sunt mâinile realității virtuale, făcând o experiență mai imersivă pentru utilizator.
Citiți specificațiile

Echipamente

Automatizare

Franka Emika Panda Research Collaborative Robot
Inspirat de agilitatea umană și simțul atingerii, robotul colaborativ Franka Emika Panda Research este un instrument electric sensibil și versatil. Cu senzori de cuplu pe toate cele șapte axe, brațul manipulează cu dexteritate și delicatețe obiecte, îndeplinind perfect sarcinile programate.
Caracteristicile unice ale robotului colaborativ sunt special concepute pentru a ajuta oamenii.
Citiți specificațiile

Controller PFC200
Controlerul PFC200 este un PLC compact pentru WAGO-I / O-SYSTEM modular. Pe lângă interfețele de rețea, controlerul acceptă toate modulele digitale, analogice și de specialitate găsite în seria 750/753.
Citiți specificațiile

Stäubli TS20 SCARA Robot
TS20 este un robot industrial de tip SCARA foarte compact și construit pentru viteză mare. Proiectat în întregime de Stäubli, acesta oferă multe din caracteristicile roboților mai mari din linia TS, oferind performanță ridicată și robustețe.
Cablajul său este integrat în braț, făcând posibilă conectarea sculei direct la flanșă.
Citiți specificațiile

Techman Robot TM5-700
Robotul colaborativ TM5 oferă o programare simplă, capabilități inovatoare de viziune integrată împreună cu cele mai recente funcționalități de siguranță, toate conducând la o implementare rapidă într-o varietate uriașă de aplicații.
Având funcționalitate de identificare a viziunii complet integrată în platforma de robot colaborativă, oferă o modalitate ușoară și intuitivă de a realiza sincronizarea robotului cu o piesă de lucru sau unelte.
Totodată camera permite identificarea rapida a produsului, a coduri de bare 1D sau 2D sau o serie de alte aplicații de detecție vizuală, oferind astfel o adevărată soluție Industry 4.0.
Citiți specificațiile

Sunteți o organizație care susține cercetarea? Împărtășiți încrederea noastră în rolul cercetării pentru dezvoltare și doriți să ne uniți forțele cu noi?