Misiunea Universității „Lucian Blaga” din Sibiu este aceea de broker de cunoștințe și formator de competențe prin promovarea excelenței și principiilor sustenabilității în procesul de învățământ și cercetare, într-un spectru larg de discipline. ULBS va contribui semnificativ la dezvoltarea comunității locale, a regiunii și a societății românești în ansamblul ei.

Grupul Marquardt, prezent în 13 țări, pe 4 continente este un leader global în domeniul soluțiilor de mecatronică inovativă, sistemele sale de comutare electronice și electromecanice fiind folosite în întreaga lume – în industria automotive, în mașinile electrice de mare putere și în aparatura electro-casnică. Filiala Marquardt Sibiu a fost înființată în 2006 și își bazează dezvoltarea continuă pe munca susținută și talentul a 2.400 de angajați. Cea mai nouă unitate a filialei este centrul de servicii Marquardt Business Services, care și-a început activitatea în 2020.

 

 

ROPARDO este o companie privată de dezvoltare a programelor software care oferă clienților avantaje competitive prin Inovație, Calitate, Livrare la timp, încă din anul 1994. Folosind tehnologii și metode de lucru moderne, creăm produse si platforme software impresionante și performante, cum ar fi aplicații intuitive pentru dispozitivele mobile, aplicații web și aplicații integrate în Cloud.

De la înființarea sa în 1969, ifm dezvolta, produce și distribuie senzori, sisteme de control și sisteme de automatizare industrială la nivel mondial. Astăzi, grupul ifm, care este administrat de o familie la a doua generație, este unul dintre liderii industriei globale, cu aproximativ 6.700 de angajați în 70 de țări. Ca o companie de dimensiuni medii, ifm combină caracterul internațional și forța inovatoare a unui grup de companii în creștere, cu flexibilitatea și apropierea de clienți ale unei companii mijlocii.

NTT DATA uses information technology to create new paradigms and values, which help contribute to a more affluent and harmonious society. Innovation is at the center of our business,  we continually investigate advanced technologies and work on innovative ideas to respond to customers’ needs.

Doriți să vă alăturați Asociației Smart Factory Romania?